Mag ik mij even voorstellen?

Hoi! Mijn naam is Irma van der Weide en ik zie altijd en overal saleskansen. Ik wil jou graag helpen die van jou te ontdekken.

Na mijn HEAO studie Commerciële Economie ben ik de verkoop binnendienst ingerold. Ik groeide al snel door tot manager van de afdeling en volgde ondertussen de opleiding Bedrijfskunde op Nyenrode, om mijn kennis te verdiepen en nog beter te begrijpen hoe bedrijven aangestuurd worden.

In 2002 kwam ik tot het inzicht dat ik niet gelukkig werd van het managen, maar wel van het vak en maakte ik de overstap naar Business Development. Vanuit diverse productieomgevingen ook nog eens naar een heel andere tak van sport: management consulting.

Opeens lag mijn focus niet meer op bestaande klanten, maar was het aan mij om via koude acquisitie deuren te openen voor mijn collega’s. Accounts & prospects onderzoeken en saleskansen ontdekken, wat leuk vond ik dat.

Mettertijd veranderde het verkooplandschap door de grote hoeveelheid beschikbare informatie online en de opkomst van Social Media. Ik voelde me steeds minder aangetrokken door koude acquisitie en werd steeds beter in het ontdekken van saleskansen via bestaande relaties.

Omdat ik me niet meer dag in, dag uit met koude acquisitie wilde bezig houden, maakte ik in 2018 de overstap naar het ondernemerschap en startte ik mijn bedrijf, Virtual Sales Support. Ik werkte als Virtual Assistant, gespecialiseerd in Sales Support, voor diverse andere ondernemers.

Vanuit mijn netwerk ontstond de vraag naar coaching en startte ik als sparringpartner op het gebied van acquisitie, om anderen te helpen ook hun saleskansen te ontdekken, zonder zélf de acquisitie voor hen te doen. Omdat dit zó goed werd ontvangen, besloot ik daar meer mee te doen. Zo werd Saleskansen geboren. Nu kan ik met anderen sparren en hen hun saleskansen laten ontdekken.

Irma van der Weide-Perla Fotografie-3745P

Saleskansen is een handelsnaam van Virtual Sales Support

Vrije Zeestraat 42, Almere
irma@saleskansen.nl
06-24433364
KVK ALMERE 71233466
BTW-ID NL001400930B54