Wat klanten over mij zeggen

Mado Remkes van Mado Remkes Coaching Training Supervisie

Ik heb Irma in de arm genomen toen ik met mijn bedrijf wat vragen had tav zichtbaarheid op social media en de leesbaarheid en helderheid van de teksten van mijn website.

Irma heeft mij toen in één ochtend stap voor stap geholpen bij het stroomlijnen van de teksten op met name LinkedIn en het maken van een bedrijfsprofiel.

Het was heel interessant te zien wat zij allemaal voor gegevens uit LinkenIn kon halen, bijvoorbeeld over mijn connecties en mijn doelgroep.

Ook gaf zij concrete tips hoe ik mijn contacten op social media vorm zou kunnen geven. Ik heb er veel van geleerd.

Henk de Jong, Managing Partner, Axisto

Irma ken ik al sinds de periode dat we beiden voor Celerant Consulting werkten. Ik was onder de indruk hoe zij haar rol als business developer invulde. In 2006 heb ik Axisto opgericht en onze business development was voor die tijd goed en effectief. Echter, door de jaren heen waren we sterk gericht op de inhoudelijke ontwikkeling van het bedrijf en zijn we op het gebied van business development niet met onze tijd meegegaan.

Het werd hoog tijd voor een flinke inhaalslag met onze business development. Eind 2018 riep ik daartoe de hulp van Irma in. We hadden veel vragen op het vlak van social selling, gebruik van LinkedIn en andere platformen, betere inzet van onze website, blogging en meer.

Irma had veel tips en tricks voor ons in petto en heeft ons een stuk vertrouwen gegeven om nieuwe paden te betreden en ons daarbij goed op gang geholpen. Irma is een vakvrouw die volledig ‘in tune’ is met de nieuwste ontwikkelingen en goed begrijpt wat wel en niet voor jou relevant is. Om mede zeker te stellen dat ook wij mee gaan in de vaart der volkeren, zal Irma voor ons een klankbord blijven.

Vivek Chaturvedi, Partner, Accelerant Consulting

Wij deden zelf onze acquisitie, zowel het via telefoon of e-mail contact houden met bestaande relaties of benaderen van nieuwe contacten en het fysiek bezoeken van deze relaties. In periodes dat wij druk waren met opdrachten bij klanten, was hier weinig tijd voor en in periodes dat het rustig was, deden we er veel aan. Hierdoor hadden we geen continue stroom aan opdrachten omdat het steeds óf hollen, óf stilstaan was. Hier wilden we verandering in brengen.

Gebaseerd op haar track record in acquisitie en relatiebeheer, plus haar kennis van de zakelijke markt op het gebied van consultancy, hebben we Irma gevraagd onze acquisitie grotendeels over te nemen. Het doel: voor ons meer afspraken bij prospects genereren, zonder zelf al het tijdrovende voorwerk te doen om deze afspraken te plannen. Dat brengt ons meer rust, meer continuïteit in onze acquisitie en meer afspraken en opdrachten. Irma is onze stok achter de deur, ze dwingt ons om onze sales pipeline te vullen doordat zij ervoor zorgt dat wij bij prospects aan tafel komen. Ze ziet saleskansen, legt deze aan ons voor en denkt met ons mee, ook nádat we eenmaal bij de prospects aan tafel zitten.

Sinds de start van onze samenwerking, nu ongeveer een jaar geleden, heeft ze zo'n 300 mensen voor ons benaderd en meer dan 100 afspraken voor ons gerealiseerd, iets dat wij zelf niet voor elkaar zouden hebben gekregen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Irma. Als je hulp zoekt bij jouw acquisitie en relatiebeheer of het ontdekken van jouw saleskansen, is Irma hiervoor de aangewezen persoon.

Niesje Hogewoning

Toen Irma bij ons, Celerant Consulting, begon als Business Development Assistant, had ze geen ervaring in Management Consulting of acquisitie. Tijdens de sollicitatie gesprekken wist ze me te overtuigen de juiste persoon voor deze positie te zijn, ondanks dat ze daar zelf nog aan twijfelde. En ze heeft bewezen de juiste persoon te zijn! Binnen no time kon ze Celerant positioneren en heeft ze vele afspraken voor onze Business Development Executives gepland.

Ze is met de jaren altijd de constante factor geweest en heeft met meerdere Business Development Executives gewerkt met focus op diverse sectoren en diverse landen. Ze is zeer goed met CRM systemen, denkt vooruit en is sterk in opvolging van openstaande zaken. Het was een plezier met haar samen te werken…. en Irma is echt een professional die waarde aan jouw organisatie toevoegt.

Renate Liedtke

I had the pleasure of working with Irma van der Weide for many years.

Her pro-active, fast-thinking and very organized nature was an asset to the company. She never gave up till the work was done to her satisfaction and high standards. Her contact with business clients/customers and colleagues was refreshing and to the point. Her language skills and eye for details: amazing.

If you are looking for someone, taking care of your customer service aspects, I can full heartedly recommend to let Irma do the work for you.

Saleskansen is een handelsnaam van Virtual Sales Support

Vrije Zeestraat 42, Almere
irma@saleskansen.nl
06-24433364
KVK ALMERE 71233466
BTW-ID NL001400930B54