Ontdek je saleskansen – voor MKB

Je hebt een mooi bedrijf neergezet en bent actief in de zakelijke dienstverlening. Je werkt samen met een aantal partners, freelancers of eigen personeel. Groei van je bedrijf is één van je doelstellingen, maar je merkt dat je dagelijkse aandacht wordt getrokken door je bestaande klanten en er geen vast patroon is om bij nieuwe klanten aan tafel te komen. Bovendien twijfel je over hoe je dat zou moeten aanpakken.

Een salesafdeling heb je nog niet, waardoor acquisitie en relatiebeheer bij jou en/of mensen in jouw bedrijf ligt die niet 100% toegewijd zijn aan sales. Hierdoor ontstaat een spanningsveld, want wat is nu belangrijker? Goed werk leveren bij je bestaande klanten, dagelijkse brandjes blussen, acquisitie plegen, je netwerk onderhouden, marketing, administratie… er komt zo ontzettend veel op je af.

Je weet hoe belangrijk het is om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan, om de basis te leggen voor jouw klanten in de toekomst. Toch is het vaak iets dat als laatste op je takenlijstje staat. Hoe doorbreek je dit patroon en waar vind je de beste saleskansen voor jouw bedrijf?

Wil je meteen ideeën uitwisselen en dan lekker zelf aan de slag? Vraag dan een Brainstormsessie aan.

  • Uitwisselen ideeën over acquisitie en online zichtbaarheid
  • Daarna direct zelf aan de slag
  • Kort & krachtig
  • Sessie van 1 uur via Skype of telefoon
  • € 149,00 per sessie

We starten met een gratis telefonische intake, waarna je van mij een offerte ontvangt. Ben je daarmee akkoord, dan plannen we de brainstormsessie daadwerkelijk in.

Wil je liever een face-to-face kennismakingsgesprek? Dan kom ik naar je toe en bespreken we jouw behoefte, welke saleskansen ik zie en hoe ik je kan helpen deze te pakken. Op basis hiervan, bepalen we samen wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

Maatwerk, want geen enkel bedrijf is hetzelfde.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan.

Saleskansen is een handelsnaam van Virtual Sales Support

Vrije Zeestraat 42, Almere
irma@saleskansen.nl
06-24433364
KVK ALMERE 71233466
BTW-ID NL001400930B54